Företaget William Hill grundades år 1934 av en man med samma namn och är idag ett av Storbritanniens största spelbolag, där även huvudkontoren ligger. Bolaget är registrerat på Londonbörsen och William Hill är i Storbritannien känt som en av de mest populära vadhållningsfirmorna. De har 2 250 stycken spelbutiker i Storbritannien med mer än 16 000 anställda. William Hill är en av de äldsta vadhållningsagenterna i Europa. På William Hill online, som lanserades år 2 000, kan du förutom bingo även spela på sport, casino, poker med mera.

William Hills bingoavdelning har funnit på nätet sedan 2007 och har närmare 1 000 aktiva bingospelare alla tider på dygnet. Tack vare den tekniska utvecklingen börjar gränserna mellan världens länder att suddas ut och nuförtiden erbjuder William Hill svenska spelare att ta del av sitt enorma spelutbud. William Hill Sverige erbjuder lojala spelare möjligheten att ta del av lukrativa bonusar och kampanjer. Du tjänar lojalitetspoäng genom att köpa bingolotter, skraplotter och spela på enarmade banditer. På William Hill Bingo online finns flera olika jackpottar med möjligheten att vinna allt från några tusen kronor upp till flera miljoner! Bli medlem och ta del av din William Hill bonus nu på direkten!

William Hill Bingos bingorum och populära spel

På William Hill online kan du spela bingo på nätet, “William Hill Bingo”, som är en bingohall har öppet varje dag dygnet runt, så att du kan spela när och vart du vill! Antingen på datorn eller i mobilen med William Hill app. Du har även möjlighet att få kontakt med andra människor som älskar bingo över hela världen. Är du ny spelare i bingohallen kan du ta del av en William Hill bingobonus på 400 kronor! Som ny spelare får du även en introduktionsguide om du önskar få lite tips innan du påbörjar ditt spelande.

I bingohallen finns det många olika varianter av bingo från 75-bollars bingo till 90-bollars bingospel, med eller utan möjligheter till jackpott. Ett av de populäraste spelen är “Bingo Linx” där du som spelare kan vinna upp till 100 000 kronor! William Hill Sverige anordnar även flera olika tävlingar för att ge bingospelarna den bästa spelupplevelsen! Du kan även spela i mobilen genom att ladda ner deras William Hill app för iPhone och Android.

William Hill Bingos chattvärdar

Information om William Hills chattvärdar saknas dessvärre på den svenska delen av webbplatsen.

William Hill Bingos sidospel

Vid sidan av bingospelen har William Hill Bingo online även ett brett utbud av sidospel i form av enarmade banditer, skraplotter, black jack, roulette samt arkadspel. Det finns alltid något spännande att ta del av på William Hill Sverige!

William Hill Bingos bonusar och kampanjer

Är du en ny spelare erhåller du en välkomstbonus om 400 kronor när du spenderar 100 kronor på bingobrickor inom sju dagar från ditt första spel. För bingospelarna finns det Månadens specialare och Veckofavoriter där olika bingospel listas som är aktuella den specifika månaden eller veckan, som exempelvis söndagserbjudanden, köp en och få en gratis och en extra bricka. Det finns även möjlighet att göra förköpsspel. Är du dessutom en lojal spelare finns det en lojalitetsklubb som innebär att du som lojal bingospelare kan erhålla bonusar, presenter och specialerbjudanden! Det är helt gratis att bli medlem hos William Hill Bingo. Skapa ett konto och hämta din William Hill bingo bonus nu!

Insättningar och uttag hos William Hill Bingo

William Hill Bingo accepterar en rad olika betalningsmetoder, bland annat kontokort eller kreditkort som VISA, MasterCard men även elektroniska plånböcker som PayPal, NETELLER och Skrill. Av säkerhetsmässiga skäl kan man bara ta ut pengar från sitt spelkonto med den betalningsmetod som man har registrerat sedan tidigare och använt för att sätta in pengar på spelkontot. Om man har registrerat flera olika betalningsmetoder och använt dessa vid insättning kan utbetalningar från spelkontot fördelas mellan dessa betalningsmetoder, även detta av säkerhetsmässiga skäl.

William Hill Bingos support

William Hill Bingo erbjuder support på svenska via e-post och support på engelska via telefon. Supporten har öppet hela dygnet, veckans alla dagar. I hjälpsektionen på sajten finns också beskriver hur man går tillväga för att komma igång med bingospelandet och hur man hanterar sitt spelkonto. Det är enkelt att komma i kontakt med William Hill online.

Fördelar och nackdelar med William Hill Bingo

William Hill Bingos kundservice är öppen dygnet runt, alla dagar i veckan och det får naturligtvis ses som en stor fördel. En annan fördel är att William Hill är ett enormt stort, anrikt och väl ansett spelbolag vilket borgar för seriositet och trygghet för dig som spelare.

En ganska påtaglig nackdel med William Hill Bingo är att deras kundtjänst via telefon endast är engelskspråkig i dagsläget. Föredrar man svensk support så går det dock att skicka ett mail till dem istället då de erbjuder svenskspråkig support via e-post. Dessutom finns svar på det mesta du behöver veta i sajtens hjälpsektion.