Tombola är Storbritanniens största spelbolag online när det kommer till bingo! Företaget har funnits i mer än 50 års tid (!) men deras online-avdelning grundades år 2000. Tombola online är idag det bingoföretag som har flest spelare i både Storbritannien, Spanien och Italien. Fler och fler svenskar börjar nu upptäcka Tombola Bingo och vi ska på den här sidan försöka gå lite mer på djupet i denna bingojätte som dessutom har vunnit ett flertal priser i bingovärlden de senaste åren så som Bästa Bingo-operatör, Bästa Bingo-chattvärdar, Bästa Bingo-priser online och många fler. Ta del av underhållningen med en  Tombola bingo bunus eller pröva lyckan med Tombola mobil för att spela vart du än befinner dig.

Tombola – Bingo Rum & Populära Spel

Först och främst så vill vi nämna att Tombolas hemsida är väldigt lättnavigerad och stilren, även om den är på engelska. Det är superlätt att hitta till de bingo-rum och spel man letar efter. Tombola Bingo gör dessutom sina egna unika bingospel samt andra spel som inte är av typen bingo. Dessa görs av Tombola själva och resulterar därför i helt unika spel och bingo-rum, där man har lagt ett stort fokus på att också utveckla spel av världsklass. Spelen är alltså väldigt bra, och det är ingen slump att Tombola online är flera av Europas länders mest populära sajt när det kommer till att spela bingo. Några av de olika speltyperna när det kommer till Tombola Bingo är bingo 90, bingo 80, bingo 75, bingo 60, bingo 50, bingo Lite, Pulse, Cinco, Bingo Roulette, Pirates, Hamster Race, Roller Coaster, tombola roulette, Bandit, samt Tombola online gratisspelet Go Fish. Spelutbudet är alltså helt enormt när det kommer till bingo hos Tombola, och du kommer garanterat hitta en typ av bingospel för just din smak. Många av spelen har dessutom en jackpot som ofta är uppe i flera miljoner. Du kan också ladda ner Tombolas app och spela Tombola mobil vilket ger dig friheten att spela alla bingospel via mobilen eller surfplattan. Att spela på Tombola mobil är superenkelt och appen har ett fantastiskt gränssnitt som man märker att Tombola har lagt ner mycket tid på att utveckla. Tombola mobil kan spelas via både iPhone, iPad (iOS) samt på Android-enheter och appen är gratis att ladda ner. Du hittar den på Tombolas hemsida.

Chattvärdar hos Tombola

Tombolas chattvärdar har vunnit pris för bästa chattvärdar under tre års tid vilket säger en del. De har tagit hem förstapriset för ”Best Bingo Chat Hosts of 2012”, ”Best Chat Host Team 2011” och ”Best Chat Host Team 2009”. Chattvärdarna är väldigt vänliga och språket är givetvis engelska vilket kan vara ett litet varningstecken för svenska spelare som inte känner att de behärskar språket riktigt. Vi har dock märkt att om en chattvärd märker att man inte riktigt är så duktig på engelska som de, så anpassar de sin ton och chattar med ett väldigt enkelt och tydligt språk så att man lättare ska förstå vilket är väldigt bra. Chattvärdarna kan givetvis starta upp små extraspel direkt i chattrutan, mot dig och andra spelare.

Extraspel i chatten

Tombolas chattvärdar kan starta igång extraspel direkt i chatten. Chattvärdarna på Tombola kommer då att skriva vilka regler som gäller och berätta hur man spelar spelet. Det kan till exempel vara en fråga som de ställer och om du svarar rätt så vinner du £1.00. Du kan vinna upp till £2.00 per dag i dessa extraspel och en liten asterisk (*) kommer att dyka upp i chattfönstret som indikerar att du vunnit dina £2.00 redan. Varje 24-timmars period kommer denna gräns på £2.00 att nollas och du kan då vinna £2.00 igen. Dessa små spel är ofta väldigt trevliga och roliga att ställa upp i och kan generera en väldigt liten vinst, men man spelar dem mest för att de är en roligt paus från de övriga spelen.

Tombola – Bonusar och kampanjer

Tombola Bingo har varje vecka nya spännande bonusar och kampanjer att ta del av. Allt ifrån deras Frukost bingo, Dubbel-jackpots till specialkampanjer under högtider, helger och allt möjligt. Om du sätter in £10 så får du dessutom en Tombalo Bingo bonus på 200%, där du alltså får spela med hela £30 totalt. Främst av allt kan man få Tombola Bingo bonus när man ställer upp i tävlingar och annat som ständigt rullar inne på Tombola online.

Uttag och insättningar

Hos Tombola Bingo kan du sätta in pengar och även ta ut pengar med de stora vanligaste betalkorten som Visa och MasterCard, men Tombola erbjuder även PayPal som en betalningslösning. För er som inte visste det så är PayPal världens största internetplånbok där man på ett smidigt, snabbt och väldigt billigt sätt kan föra över pengar endast genom att ha en epost-adress.

Tombola support

Behöver man hjälp i ett spel så behöver man inte oroa sig. Supporten är nämligen aldrig långt borta hos Tombola online. Chattvärdarna går det utmärkt att ställa frågor till och de svarar efter bästa förmåga på ett mycket tillmötesgående sätt. Kan de inte hjälpa dig så går det också att kontakta Tombola via epost och telefon. Det är dock ett UK-telefonnummer som man måste ringa så det är för svenskar lättast att faktiskt chatta direkt eller att skicka epost. Vår erfarenhet av Tombola support är att de är hjälpsamma och trevliga. Speciellt i chatten svarar de på blixtsnabbt, på bara några få sekunder. Prova själv!

Fördelar och Nackdelar

Tombola är Storbritanniens största bingosajt och de har inte gjort en stark satsning på att ta sig in på den svenska marknaden ännu. Detta resulterar dessvärre i att Tombola Bingo hemsidan är helt på engelska. Även chattvärdarna skriver på engelska, så har man problem med det engelska språket så kanske inte Tombola är det bästa alternativet. Är man dock lite kunnig på engelska så är Tombola Bingo en otroligt välspäckad bingosajt med mängder av unika bingospel och bra Tombola Bingo bonus att hämta för nya spelare! Man förstår verkligen att Tombola är en mångfaldigt prisbelönt webbplats och även Storbritanniens största spelsajt för bingo på nätet!