Sing Bingo

Sing Bingo är en fartfylld spelportal maximerad med diverse olika bingospel och en superbra sing bingo bonus för dig som är ny spelare. Du får direkt spela för 10 pund gratis, utan att göra någon insättning! Vill du sedan spela mer har du 200% bonus på din första insättning. Spela Sing Bingo redan idag!

Sing Bingo är en av få bingosajter som har en mobilapp. Sing Bingo app är utmärkt utvecklad för att du som spelare skall kunna få ut maximalt av ditt spelande. Du kan enkelt ladda hem din Sing app på iTunes app store för din iPhone eller iPad. Här har du en spelportal för dig som älskar bingo och vill spela i bingorum som har både 90 bollar och 75 bollar. Hos Sing Bingo kommer du garanterat att hitta något som passar dig och samtidigt få dubbelt så roligt genom alla deras extraspel!

Sing Bingo – Bingorum & Populära Spel

Sing Bingo har bingorum med antingen 90 eller 75 bollar. Det finns dessutom stora variationer på insatser samt mängder av andra spel. Detta tillsammans gör att du garanterat hittar något som passar dig alldeles perfekt. Du kan först välja att spela gratis hos Sing Bingo, och sedan få över till riktiga pengar när du väl testat de olika rummen och spelen som finns hos Sing Bingo.

Bingo med 90 bollar är standardspelet från Storbritannien där du har möjlighet att vinna på antingen 1 linje, 2 linjer eller genom att fylla hela brickan.

Bingo med 75 bollar är en storfavorit från USA. För att vinna de stora summorna skall du fylla hela brickan så snabbt som möjligt! Två varianter av bingo som båda är oerhört omtyckta och bingorummen har öppet hela dygnet! Prova lyckan på Sing Bingo redan idag genom att registrera dig nedan.

Sing Bingo – Chattvärdar

Sing Bingo har härliga bingorum där du enkelt kan ta del i konversationen med de andra spelarna. Snabbt kommer du säkerligen lära känna flera av de andra spelarna och tillsammans med Sing Bingo’s chattvärdar kommer du som spelare ständigt att känna dig välkommen och ha en trevlig stund. Chattvärdarna på Sing Bingo hjälper dig även med spelet om du är en ny spelare.

Chattvärdarna gör oerhört mycket för att du som spelare skall trivas bra på en specifik spelportal. Förutom att Sing Bingo’s chattvärdar enbart pratar engelska, vilket eventuellt kan vara ansträngande för vissa, har Sing Bingo en oerhört hög nivå på sina chattvärdar och spelarna hänger snabbt på denna goda stämning. Här får du absolut en möjlighet att hitta nya vänner i världen av bingospel. Det skall dock tilläggas att du enkelt kan spela själv utan att vara en del i chatten också, om du så vill.

Sing Bingo – Extraspel

Under tiden du spelar spel som pågår under en längre tid, som exempelvis Bingo, så levererar Sing Bingo massor av extraspel – vilka de själva kallar ”instant games”. Under tiden du väntar på en ny omgång av bingo, kommer din chattvärd erbjuda dig att vara med i olika extraspel, som ett perfekt tidsfördriv där du dessutom samtidigt kan vinna massor av pengar.

På Sing Bingo’s extraspel är det små insatser för varje spel, men det finns ändå mängder av varianter att kunna dra in stora pengar till din spelkassa. Exempel på de spel som erbjuds är olika mindre bingospel, men även black jack, roulette och mycket annat. Du kommer garanterat att hitta dina favoriter bland extraspelen snabbt.

Hos Sing Bingo kommer du dessutom få möjlighet att prova nya extraspel allt som oftast. För att göra helhetsupplevelsen för dig som spelare så bra som möjligt, vill de självfallet erbjuda något extra hela tiden. Så håll ögonen öppna för nya spel framöver.

Sing Bingo – Bonusar och kampanjer

Sing Bingo ger dig som spelare ständigt massor av nya bonusar och erbjudanden. Varje vecka har de ett stort antal olika kampanjer som du kan ta del av. Under ”Promotions” kan du alltid gå in och ta del av det bästa från Sing Bingo.

Så fort du registrerar dig får du en Sing Bingo Bonus på £10 helt gratis. Detta gör att du kan spela på Sing Bingo och testa deras olika bingospel och webbplats utan att behöva satsa några egna pengar! Registrera dig nedan direkt för att få 10 pund helt gratis!

Om du vill spela mer efter detta ger Sing online dig en fantastisk extra välkomstbonus på 200% i insättningsbonus. När du väl har tagit del av denna bonus har du dessutom alltid ytterligare en insättningsbonus som du alltid kan ta del av – 50% på din insättning – Alltid!

Sing Bingo – Uttag och insättningar

Sing Bingo erbjuder mängder av varianter för båda uttag och insättningar. För dig som spelar från England finns det möjlighet att göra insättningar direkt via telefon, utan någon kostnad. Denna variant finns även för svenska bingospelare, men då behöver du dessvärre betala för samtalet.

Förutom att ringa kan du använda kreditkort såsom VISA och MasterCard för att göra både insättningar och uttag. Om du istället använder ett debitkort går det utmärkt så länge det är antingen VISA eller Maestro. Förutom detta har du möjlighet att göra både insättningar och uttag på Sing Bingo genom Neteller samt PaySafeCard. Båda dessa varianter har blivit oerhört stora och omtyckta bland spelare de sista åren. Snabba, billiga varianter som förenklar ditt spelande.

Sing Bingo – Support

Sing Bingo har utvecklat en webbplats för att du så enkelt som möjligt skall kunna komma i kontakt med dem. Detta kan du göra genom tre olika sätt; via telefon, live chatt samt e-post. Alla tre funktioner har öppet 24/7, vilket är en extra trygghet till dig som spelare om du skulle undra något speciellt under tiden du spelar. Varje bingorum har chattvärdar som kan hjälpa dig om du har några frågor rörande det specifika spelet eller dylikt. Du är aldrig mer än ett knapptryck från att komma till någon Sing online support, vilket är en verklig styrka. Då Sing Bingo är en spelportal från Storbritannien är all support på engelska.

Sing Bingo – Fördelar och Nackdelar

Fördelar:

Fartfylld webbplats som ständigt har nyheter och kampanjer för dig

Suverän bonus både som ny spelare och för dig som spelat sedan tidigare

Nackdelar:

Webbplats, samt support, är endast på engelska. Kan vara problematiskt för somliga.