Ladbrokes Bingo är en av de riktigt stora aktörerna på den globala nätbingomarknaden och erbjuder hundratals olika bingospel. Webbplatsen för Ladbrokes online bingo har varit i drift sedan 2004 men spelbolaget Ladbrokes historia går ända tillbaka till 1886! 2014 uppdaterades bingoavdelningen på sajten för att bli ännu bättre och mer modern. Du kan kostnadsfritt ladda ner Ladbroke Sveriges mobilapp för både iPhone och Android, vilket ger dig möjligheten att spela Ladbrokes online bingo när du vill, var du än befinner dig. Med Ladbrokes bonus i form av en välkomnande insättningsbonus för nya kunder får du mer pengar att spela bingo för. Genom att sätta in och spendera 100 kr får du ytterligare 400 kronor som du kan använda till bingospel. Bli medlem på sajten och hämta din Ladbrokes Bingo bonus nu!

Ladbrokes Bingos bingorum och populära spel

Hos Ladbrokes Bingo hittar du ett stort utbud av bingospel: 75-bollars-, 80-bollars- och 90-bollarsbingo, specialbingo samt multispel. Specialbingon erbjuder en blandning av välkända spel och stora vinster! Du kan exempelvis spela “Who Wants to be a Millionaire?” och du har chans att vinna 10 miljoner kronor! Spelen “Deal or No Deal: Money Ladder”, “Multi Balls”, “Marine Mayhem” samt “Clover Countdown” är multispel i form av spelautomater där du kan vinna samtidigt som du samlar poäng för att kunna ta del av den gemensamma jackpotten! Det finns även ett bingoschema där du som spelare kan se vilka spel som spelas och vart du kan spela för att hitta och planera in vad som passar dig bäst! Förutom bingospel finns det även bingospelautomater, nummer och skraplotter.

Ladbrokes Bingos chattvärdar

Det saknas tyvärr information om Ladbroke Bingos chattvärdar på den svenska hemsidan. Chattvärdarna har dock rykte om sig att vara hjälpsamma och kan svara på frågor samt att de arrangerar frågesport emellanåt där man kan vinna pengar. Chattvärdarna är svenskspråkiga så det är bara att ställa frågor till dem och socialisera med dem på Landbrokes Sverige.

Ladbrokes Bingos sidospel (till exempel spel som spelas i chatten av chattvärdarna)

Förutom bingo kan du som spelare även spela på chattspelen som anordnas på Ladbrokes Bingo. Chattspel är spel som styrs av chattvärdarna, som har hand om trivseln i rummen, och dessa chattspel kan spelas under tiden som du spelar andra spel! Vid varje chattspel finns det en bonus på 10 kronor som du kan vinna. På hemsidan finns det ett schema över chattspelen, och när dessa spelas, som du kan planera in så att du inte missar något av dina favoritspel! Vid varje måndag mellan klockan 12 och 15 samt torsdag mellan klockan 18 och 20 kommer vissa chattspel istället vara ett quiz där du som spelare kan vinna Ladbrokes bingobonuspriser till ett värde av 1 000 kronor!

Ladbrokes Bingos bonusar och kampanjer

Ladbrokes Bingo har en kampanjsida online där du kan hitta många spännande och lönsamma kampanjer samt pristävlingar! Om du är en ny spelare erbjuds du en välkomstbonus: om du sätter in 100 kronor och spenderar dessa så får du 400 kronor i Ladbrokes Bingo bonus, 100 kronor i minispel samt så får du spela bingo gratis i sju dagar! Även om du inte är ny spelare så kan du ta del av olika kampanjerbjudanden, till exempel Bonus tillbaka-bingo, Superbonusbingo och Frukostbingo och genom dagens specialare och månatliga erbjudanden. Ladbrokes Bingo delar även ut lojalitetspoäng till sina spelare. Ladbrokes bonus är generös så passa på att ta del av den du också!

Insättning och uttag hos Ladbrokes Bingo

För att komma igång med ditt bingospelande behöver du registrera dig på hemsidan genom att öppna ett konto. Sedan kan du göra en insättning direkt till ditt spelkonto genom att följa instruktionerna på skärmen. Du kan sedan göra en insättning när som helst och du kan välja olika insättningsmetoder, allt för att du ska välja den metod som passar dig bäst. Ladbrokes Bingo accepterar bland annat VISA, MasterCard, PayPal och Skrill. Ditt konto är även uppdelat i olika plånböcker som är kopplade till de olika spelprodukterna till exempel bingon. Slutligen så behöver du välja ett bingochattnamn när du har valt spel och sedan är det bara att börja spela!

Ladbrokes Bingos support

Har du några frågor så kan du kontakta kundtjänsten varje dag mellan klockan 11 och 22. Ladbrokes Bingo tillhandahåller svenskspråkig kundtjänst via telefon och det går givetvis lika bra att skicka e-post till dem. Det finns även möjlighet att läsa svar på de vanligaste frågorna i sajtens hjälpavsnitt.

Fördelar och nackedelar med Ladbrokes Bingo

På Ladbrokes Bingo finns det en social app som man kan använda för att chatta, skicka och ta emot meddelanden från vänner som du har skaffat dig på Ladbrokes online bingo! Du kan även uppdatera din profil så att du kan dela med dig utav din personliga information, lägga till bilder och skaffa nya vänner! På hemsidan finns också en guide till termer och fraser som används i bingochattrummen på onlinebingo för att du som ny eller ovan spelare ska kunna hänga med och umgås! Du har även möjlighet att få en introduktion i hur man spelar bingo och kan läsa recensioner från andra spelare samt kan lämna egen feedback till Ladbrokes Bingo. Om du har en surfplatta eller smarttelefon med Android eller iOS så kan du ladda ner Ladbrokes Sveriges bingoapp och på så sätt spela vart du vill och när du vill!