Jackpotjoy – när du vill ha det lite sköj! Så lyder Jackpotjoys slogan, med all rätt! Jackpotjoy är närmare bestämt en av Sveriges populäraste webbplatser för spel på nätet så som casino och självklart bingo. Och sköj kan man ha hos Jackpotjoy. Med egenutvecklade bingospel, en trevlig Jackpotjoy bonus för nya spelare och en härlig chatt och support så är Jackpotjoy en webbplats där man verkligen trivs från start.

Företaget startades i Storbritannien i början på 2000 och kom till Sverige våren 2012 efter att ha växt sig till en av de allra största aktörerna i Storbritannien med över 4 miljoner registrerade spelare. Jackpotjoy online bingo är idag en av de mest populära avdelningarna inne på webbplatsen för såväl svenskar som engelsmän.

Jackpotjoy – Bingo Rum & Populära Spel

Bland Jackpotjoy bingo så kan man välja mellan flera olika spännande spel så som 90-bollars bingo, SNAP, vanlig bingo och Variant-bingo. Hos Jackpotjoy finns det även bingospel och bingo rum som har en så kallad Community Jackpot! Denna Jackpotjoy jackpot fungerar som så att vinnaren av jackpotten får halva summan och den andra halvan av vinsten delas upp mellan alla andra spelare som är inne i samma spel. På så sätt så ökar chanserna markant att man när som helst egentligen kan vinna riktigt bra pengar inne i Jackpotjoys bingo rum och övriga spel-rum.

Hos Jackpotjoy finns det alltså inte bara bingospel utan också en stor avdelning med exempelvis slots. Det bästa av allt är ändå att Jackpotjoy har utvecklat de flesta av spelen själva vilket gör att du kan spela helt unika och väldigt välgjorda spel hos Jackpotjoy som du inte kan spela någon annanstans. Några av de unika och mest populära spelen inom slots är Secrets of the Phoenix, Tiki Mahiki, Houdini och Wonderland. Många av dessa slots har vinst i form av en jackpot som sällan understiger miljonbelopp.

Bland Jackpotjoy online bingo och bingospel finns förutom tidigare nämnda även Rally-bingo, 90-tals-bingo, Deal or no Deal och många fler. När man spelar så kan man också passa på att chatta och ställa upp i extratävlingar genom chattfönstret hos någon av de många fantastiskt underhållande chattvärdarna. Mer om detta följer.

Chattvärdar hos Jackpotjoy

Chattvärdarna på Jackpotjoy är extremt härliga och trevliga att ha att göra med. Jackpotjoy brukar stoltsera med att de har världens bästa chattvärdar, och det kan mycket väl vara sant. Chattvärdarna består av både killar och tjejer i olika åldrar och dessa chattvärdar kan även anordna tävlingar direkt i chatten för dig som spelare, när som helst!

Om du är ny spelare på Jackpotjoy så kan chattvärdarna se detta och då kan du bli behandlad extra trevligt, men alltid på ett genuint sätt. Det är svårt att exakt förklara vad det är som skapar en så bra stämning i chattrummen hos Jackpotjoy, så det bästa är att uppleva detta själv. Vi kan lova dig att du inte kommer att bli besviken, vare sig du chattar i rummen för Jackpotjoy bingo online eller i de andra spelrummen.

Extraspel i chatten

Förutom de härliga chattvärdarna inne på Jackpotjoy så kan dessa när som helst starta igång extraspel direkt i chatten. Detta kan vara små simpla spel som trots deras enkelhet är extremt underhållande. Man kan dessutom faktiskt vinna bra med riktiga pengar i dessa, direkt i chattfönstret. Precis som med Jackpotjoys övriga spel så är dessa extraspel också unikt gjorda bara för Jackpotjoy online bingo och andra spelrum, så du kan inte spela dem någon annanstans.

Jackpotjoy – Bonusar och kampanjer

Du kan som ny spelare hämta en Jackpotjoy bonus bara du öppnar ett nytt spelarkonto. Det är busenkelt och tar bara någon minut. Denna Jackpotjoy bonus ger dig 100 kr direkt bara du registrerar dig. För denna hundring kan du spela vilka spel du vill med och prova på många spel som Jackpotjoy bingo, slots eller annat.

När du som ny spelare gör din första insättning kan du dessutom få ytterligare en Jackpotjoy bonus som kommer i form av en insättningsbonus. Jackpotjoy erbjuder också spännande kampanjer och tävlingar på regelbunden basis, både för slots där du kan vinna free spins och för Jackpotjoy online bingo där du kan tävla och spela extraspel med kampanjer direkt i chatten.

Hämta 100 kr helt gratis i Jackpotjoy bonus – klicka här!

Uttag och insättningar

Hos Jackpotjoy kan du sätta in och ta ut pengar med Visa, MasterCard, internetbank-överföring, Skrill (tidigare Moneybookers) eller NetEller. Du sätter in pengar i svenska kronor (SEK) direkt. Det alternativ som sker för uttagen är samma som du gör insättningen med. Så om du exempelvis sätter in pengar med ditt Visakort så sker även utbetalningen hit. Minsta uttag är 150 kr och beroende på val av insättnings/uttags-metod så är transaktionstiden olika lång, men som mest ett par dagar.

Jackpotjoy support

Hos Jackpotjoy kan du få support genom att ringa eller chatta direkt i live chatten. Supporten är svensktalande och precis som chattvärdarna möts man av ett rakt och trevligt bemötande där vi aldrig upplevt några svårigheter att få snabb och bra hjälp. Jackpotjoy har också en bra FAQ-sida där du direkt kan läsa och få svar på de vanligaste frågorna.

Fördelar och Nackdelar

Jackpotjoys starkaste fördel är dels att de har en extremt trevlig och välbemötande kundsupport som nog är den bästa vi stött på i Sverige. Utöver att vara allmänt trevliga och superhärliga så kan dessa chattvärdar när som helst utmana dig i små extraspel direkt i chattfönstret där du faktiskt kan vinna bra pengar. Chattvärdarna är genuint intresserade av dig som spelare, och alltid underhållande att vara i kontakt med.

En annan tydlig fördel är Jackpotjoy bonus för nya spelare där du bara genom att registrera dig får 100 kr att spela för helt gratis. Du kan dessutom få en fin insättningsbonus när du sen gör din första insättning.

Värt att nämnas är också att Jackpotjoy bingo online och andra spel är gjorda unikt för Jackpotjoy, så spelupplevelsen blir helt unik. Spelen är mycket välgjorda där du många gånger också kan vinna en Jackpotjoy jackpot på miljontals kronor.

De nackdelar vi kan se med Jackpotjoy är att de eventuellt inte har det starkaste spelutbudet i antal spel räknat, samt att hemsidan inte är det vackraste rent designmässigt som vi har sett. Dock så väger fördelarna över så det totala slutbetyget bli toppenhögt och i Jackpotjoys farvör!