Gratorama

Gratorama är en webbplats som specialiserar sig på bingo. Den grundades 2008 och har som mål att maximera kvaliteten för dig som spelare på varenda punkt när det kommer till din spelupplevelse. Gratorama har massor av spännande spel, samtidigt som de erbjuder en kundsupport av absolut världsklass. Deras slogan: ”Nöje är Pengar” säger mycket om hur de vill att du skall känna dig när du spelar på deras webbplats. Du kan spela många olika bingospel på Gratorama och det finns goda chanser att ta del av fantastiska vinstmöjligheter.

Deras stora utbud av bingospel kommer garanterat att ge dig ett nöje samtidigt som du vinner stort. Du har hittat helt rätt om du är intresserad av att ha kul när du spelar bingo, samtidigt som du har optimala möjligheter att vinna mycket pengar.

Gratorama arbetar samtidigt för att du som spelare skall känna dig väldigt trygg i varje aspekt av ditt spelande. Som ett led i detta har de en unik funktion där du kan se din spelhistorik och transaktionshistorik. Under denna funktion kan du se exakta klockslag och datum för allt ditt spelande. Detta bidrar till att du aldrig behöver känna dig lurad eller undra över något. Gratorama är helt klart en fantastisk webbplats att vända dig till om du är intresserad av att spela bingo. Läs mer om Gratorama nedan, alternativt kan du bli medlem direkt och få 70 kronor att spela för – helt gratis!

Gratorama Bingo Rum & Populära Spel

Gratorama har massor av olika spel. Gratorama bingo rum är egentligen bara en liten del av deras spelportal, men två av deras bingorum är Bingo Club och Bingo Mania som båda är oerhört populära spel. Här hittar du mängder av spelvarianter och du har kontakt med en chattvärd som svarar på frågor och underhåller medan du spelar. Du kan använda din Gratorama bingo bonus i samtliga bingorum.

Förutom Gratorama bingo hittar du mängder av skraplotter samt ett antal spelautomater. Din Gratorama bingo bonus fungerar även på andra spel om du vill testa dessa.  Några av Gratorama’s mest populära spel utanför bingo-delen är Pearl Shells, Zodiac och Penguin Party.

Gratorama har ett lojalitetsprogram vilket gör att du kan tjäna bonuspoäng på ditt spelande, vare sig du väljer att spela på Gratorama bingo eller något annat av deras spel. När du köper skraplotter eller spelar något annat spel tjänar du hela tiden bonuspoäng, vare sig du spelar från ditt saldo eller från en Gratorama bonus. Dessa poäng kan du lösa in till olika priser: ju bättre priser desto högre nivå har du! Bli medlem idag och börja direkt samla poäng, samt ta del av en otrolig välkomstbonus – 70 kronor helt gratis!

Gratorama – Mobil

Gratorama mobil är en väl utvecklad mobilanpassad webbplats där du kan spela bingo, skraplotter och mycket annat, direkt från din mobil eller surfplatta. För att kunna spela under tiden du är på resande fot är Gratorama mobil något du verkligen kan få stor användning av.

Gratorama – Bonusar och kampanjer

För att få en riktigt bra bingo bonus är Gratorama en av de bästa platserna att vända sig till. Varje ny spelare får 70 kronor i bonus – utan att behöva göra en insättning. Ett perfekt tillfälle för dig som spelare att få möjlighet att testa på Gratoramas spelutbud och webbsida utan att behöva spela för dina egna pengar. Så fort du registrerar dig för spel med pengar sätts 70 kronor in på ditt konto.

Dessutom ger Gratorama dig en riktigt bra insättningsbonus när du gör din första deposition. Du får 100% direkt vilket gör att du kan spela dubbelt så mycket för dina pengar. Ta chansen att vinna upp till 2 000 000 kronor på Gratorama idag.

En annan insättningsbonus som Gratorama använder sig av är att du får 15% på dina insättningar om du använder dig av Skrill, PaySafeCard eller iDeal. Denna bonus får du dessutom på din första insättning vilket innebär att du potentiellt kan få 115% i bonus på den insättningen. Dessa tre betalningslösningar är oerhört smidiga för dig som spelare och du kan läsa mer om dem nedan under: ”uttag och insättningar”.

Få din bonus nu direkt genom att registrera dig och ta del av deras bästa välkomstbonus direkt!

Gratorama – Uttag och insättningar

Uttag

Gratorama erbjuder uttag genom en mängd olika aktörer och ett uttag tar ungefär två arbetsdagar. Om du är VIP-medlem kan denna behandling gå ännu snabbare. Beroende på hur mycket du spelar för, desto högre poängnivå kan du nå, och därmed få bättre service. Du kan få pengar till ditt VISA-kort eller MasterCard men även direkt till ditt bankkonto. Förutom dessa alternativ kan Skrill samt iDeal nämnas som två säkra och smidiga varianter för att göra en utbetalning av dina vinster.

Insättningar

Gratorama bingo är en av de sajter som erbjuder absolut flest varianter om du vill göra en insättning. Dessutom får du en insättningsbonus om du använder Skrill, PaySafeCard eller iDeal. Dessa är tre smidiga och säkra betalningsalternativ som vi absolut kan rekommendera dig att använda. Du kan enkelt göra en insättning när som helst under tiden du spelar, och välja från någon av nedanstående aktörer:

PaySafeCard
iDeal
PugglePay
Skrill
Visa
Visa Electron
Visa Debit
Mastercard
Mastercard Debit
Diners Club
Carte Bleue
Carta Si
EntroPay
Direct eDebit
Giropay
Mister Cash

Gratorama – Support

Gratorama har en väl utvecklad support, som du kan nå på flera olika sätt beroende på vad som passar dig; livechatt, telefon samt e-post. Det finns möjlighet att kontakta Gratorama när som helst genom någon av ovanstående kanaler. Under tiden du spelar är det absolut en fördel för dig att använda deras livechatt, vilken du enkelt kan komma åt längst ner till höger på deras webbplats.

Om du är mer för att tala i telefon kan du gå in på ”Ditt konto” och ange ditt telefonnummer. Sedan ber du helt enkelt Gratorama att återkoppla till dig via telefon, så kommer de att ringa upp dig så fort de får en möjlighet.

Gratorama – Fördelar och Nackdelar

Fördelar

Bra välkomstbonus med 70 kronor gratis samt 100% bonus på din första insättning.

Ständigt 15% bonus på din insättning om du använder Skrill, PaySafeCard eller iDeal.

Bra spelutbud med massor av bingo och övriga spel.

Nackdelar

Webbplatsen kunde vara med lättnavigerad. Menyn är någorlunda rörig.