Visste du att det är hur lätt som helst att spela gratis online bingo? Det går också att få tag i gratis bingo pengar och vinna stora pengar utan att egentligen ha satsat en enda krona. Hur går det till då? Jo, det finns flera olika sätt faktiskt. Att bara spela gratis bingo är inga konstigheter. Det kan man oftast göra med så kallade låtsaspengar hos de allra flesta bingosajter på nätet. Ofta ser man en liten flik eller knapp i närhet till det bingospel man har igång som det står ”Låtsas pengar”, ”Demo” eller liknande och trycker man på den här så spelar man alltså spelet precis som det är, men utan riktiga pengar.

Detta innebär att du givetvis inte kan vinna några riktiga pengar heller. Men det går också att få tag i gratis bingo pengar som du kan använda för att spela och vinna riktiga pengar! Detta sker lättast genom att öppna ett nytt spelkonto på någon av alla bingosajter på nätet. Då få du nämligen ta del av en välkomstbonus som väldigt ofta ger dig gratis bingo pengar att spela för utan att du behöver göra något mer än att skapa kontot. Ta del av några välkomstbonusar i topplistan där du kan hämta gratis bingo pengar direkt.

[TOPLIST]

Att spela gratis online bingo på någon av Sveriges alla bingosajter på nätet är alltså väldigt lätt. Det är bara att aktivera bingosajtens Demo-funktion för spel på låtsas. Att hämta riktiga pengar och spela gratis bingo med chans att ändå vinna på riktigt går alltså också väldigt lätt. Det lättaste sättet är alltså att ta del av en gratis online bingo bonus i form av en välkomstbonus för nya spelare. I en sådan bonus får man ofta en fast summa att spela för i bingots olika bingo-rum och bingospel.

Genom att ta del av en så kallad insättningsbonus så kan man också få gratis bingo pengar. Sätter man in en summa så får man ofta en gratis summa pengar som motsvarar denna insättning. Det kallas oftast insättningsbonus, ibland också matchningsbonus. Sätt in 200 kr och få 400 kr i bonus gratis kan vara ett typiskt exempel på en insättningsbonus på 200%.

Det går också att spela gratis bingo med möjlighet att vinna riktiga pengar via exempelvis de extraspel som chattvärdarna ofta bjuder in till och som spelas direkt i chatten. Det är ofta små summor man kan vinna här, men det är ofta också helt gratis att ställa upp i dessa små extraspel som vanligast är av typen frågesport eller gissnings-lekar, ofta med inslag av bingoregler.

Att spela gratis online bingo och ta del av gratis bingo pengar är som du nu insett fullt möjligt och i tabellen längre upp på den här sidan så har vi listat Sveriges hetaste bingosajter på nätet i förhållande till den bonus de har och den spelupplevelse dessa bingosajter ger dig som spelare. Klicka på knapparna ovan i tabellen för att ta del av gratis bingo pengar och börja spela bingo på nätet med en generös bonus redan idag! Lycka till!