Gala Bingo är en bingoportal från Storbritannien som funnits i över tjugo år. Före Gala Bingo kom som online-version fanns de nämligen redan som landbaserade bingoklubbar, vilket självfallet har bidragit till att de har en oerhört stor mängd spelare redan från denna tid som valt att gå över till Gala Bingo online. Här kan du läsa hur du får bäst Gala bonus och vi kommer även att skriva när det kommer en Gala kampanjkod att ta del av för dig som spelare.

Gala Bingo Bonus är väldigt bra och något du direkt borde ta del av. När du registrerar dig som ny spelare och spelar för 10 pund på något av deras bingospel, så fyller de på ditt konto med ytterligare 25 pund. Förutom denna Gala Bingo Bonus kommer du att komma över massor av andra bonusar att ta del av, varje vecka.

Få bingoportaler online erbjuder lika många bingorum med varierande spelformer. Hos Gala Bingo hittar du bingorum med 40-bollar, 49-bollar, 50-bollar, 75-bollar, 80-bollar och 90-bollar. Samtliga bingorum kan du ta del av direkt från din dator, mobil eller surfplatta. Gala Bingo har en applikation du kan ladda hem till din mobil eller surfplatta för att kunna vara ett med hela denna härliga bingovärld vart du än befinner dig. Om du vill läsa mer om denna bingoportal, kan du nedan få reda på alla sorters spel de har, hur du kan komma i kontakt med deras chattvärdar och mycket annat!

Gala Bingo – Bingo Rum & Populära Spel

Bli medlem hos Gala Bingo idag och ta del av deras otroliga utbud av bingospel. Du har hela 22 stycken olika bingorum att spela på, genom antingen din dator, mobil eller surfplatta. Hos Gala Bingo hittar du verkligen alla sorters bingospel som kan vara av intresse för dig. De har 40-bollars, 49-bollars, 50-bollars, 75-bollars, 80-bollars och 90-bollars bingorum. Elva av dessa rum är öppna dygnet runt. Som du förstår så finns det fantastiska möjligheter för dig att spela på vad du vill, när du vill, hos Gala Bingo.

Det finns även ”Castle Bingo Games” hos Gala Bingo. Detta är spel för dig med en lägre budget så att du kan spela jättemycket bingo utan att satsa särskilt stora summor alls. Trots att insatserna för varje bingobricka är låga, finns det väldigt bra möjligheter att vinna stora pengar.

Förutom ovan nämnda bingorum har Gala Bingo ständigt ett bingospel med en jackpott på minst 1 miljon pund! Detta är något du inte hittar hos många spelportaler. Hos Gala Bingo har du en möjlighet att få ett livsförändrande bingospel. Ta chansen att vinna en jackpott på 1 miljon pund idag – bli medlem hos Gala Bingo redan idag.

Bingospel hos Gala Bingo:

Emmerdale Bingo
Area 75
Bingo Lotto
Coconut Island
Rainbow Riches Bingo
Interstate 75
City
Country
Royal
Mountain
Deal or No Deal Bingo 75
Deal or No Deal Bingo
Lucky Numbers Bingo
Amazon
Coronation Street Bingo
Metropolis
Allsorts
Castle
Live Caller Bingo
Rush Rus
Velocity
1980

Chattvärdar hos Gala Bingo

Gala Bingo sätter en stor stolthet till sina chattvärdar. På deras webbplats kan du läsa om alla deras värdar och se en trevlig bild på dem. Detta gör mycket för att man som spelare skall känna sig helt trygg och kommunikationen blir mycket enklare när du fått ett ansikte bakom namnet.

Chattvärdarna finns där för dig så att du känner dig trygg genom hela spelandet. De håller igång konversationen mellan dig och de andra spelarna i bingorummet, samt delar med sig av roliga bonusspel där du kan tjäna extrapengar medan du väntar på att nästa omgång av ett bingospel skall komma igång. Gå in på Gala Bingo redan idag och se vilka chattvärdar som du kommer att komma i kontakt med i jakt på de stora pengarna.

Extraspel i chatten

Hos Gala Bingo får du ta del av massor av extraspel under tiden du väntar på en ny omgång av bingo. De har exempelvis en otrolig mängs av slots. Din chattvärd kommer att erbjuda dig ett stort utbud av spel som förhoppningsvis kan bättra på din spelkassa inför nästa bingoomgång. Några av de största favoriterna bland extraspel på Gala Bingo är Pixies of the Forest, Kitty Glitter and Da Vinci Diamonds.

Gala Bingo – Bonusar och kampanjer

Vill du ha din Gala Bingo Bonus idag? Som välkomstbonus till alla deras nya spelare ger det ut en Gala Bonus på 25 pund! Så fort du har satt in och spelat bingo för 10 pund så fyller Gala Bingo på ditt konto med ytterligare 25 pund. En otrolig bingo bonus så att du får möjlighet att spela massor av spel på Gala Bingo utan att satsa särskilt mycket av dina egna pengar.

Förutom detta hittar du ett ”Newbie Room” för deras nya spelare. Detta rum är öppet för dig i sju dagar efter att du har registrerat dig, och har vinstsummor på så mycket som 10 000 pund! Ett speciellt bingorum alltså, bara för dig som är ny spelare!

Förutom detta hittar du alltid massor av annan bonus hos Gala Bingo när du är deras medlem. Under ”Promos” kommer det alltid upp deras senaste kampanjer och erbjudanden.

Uttag och insättningar

Det finns en stor mängd olika varianter att göra uttag och insättningar hos Gala Bingo. Självfallet har du möjlighet att använda kreditkort samt debitkort, men du kan även använda exempelvis Skrill, Neteller och andra internetbaserade banker.

För att göra en insättning eller ett uttag klickar du dig bara in på sidan för dina detaljer och härifrån blir du smidigt guidad genom stegen för ett uttag eller en insättning.

Gala Bingo support

Hos Gala Bingo kan du alltid komma i kontakt med någon i deras kundtjänst. Överst på deras webbplats hittar du en symbol som går till deras livechatt. Denna livechatt är öppen dygnet runt, och så fort du har något problem med deras webbplats eller undrar över något av deras spel kan du enkelt fråga dem.

Förutom genom Gala Bingo’s livechatt, kan du komma i kontakt med dem via telefon samt e-post.

Fördelar och Nackdelar

Fördelar:
Ett av Storbritanniens genom tiderna största bingoportaler
Funnits i 20 år
Bra och roliga bonuserbjudanden varje vecka

Nackdelar:
Endast på engelska, vilket kan vara svårt för vissa spelare