Bingon

Bingon är en glad och underhållande spelportal för dig som älskar bingo och massor av andra spel. Bingon har en enkelt webbplats på svenska, där du snabbt hittar alla spel du är ute efter. Du kan dessutom spela Bingon mobil genom deras mobilanpassade webbplats. Oerhört enkelt om du vill spela bingo på resande fot. Kolla in bingon mobil idag. Om du vill testa Bingon före du sätter in pengar har de en funktion som heter ”Spela på Skoj” där du enkelt och gratis kan testa deras utbud och webbplats. Om du är nöjd med den får du direkt ta få del av ett väldigt bra Bingon erbjudande, en välkomstbonus från denna bingosajt:

100 kronor helt gratis direkt när du registrerar dig
100% i bonus på din första insättning
200% i bonus på din andra insättning
300% i bonus på din tredje insättning

Om du redan nu vill ta del av denna fantastiska välkomstbonus och börja spela hos Bingon idag, så är allt du behöver göra att besöka Bingon’s sida för registrering. Där du snabbt och enkelt fyller i dina uppgifter för att börja spela för direkt!

Bingon – Bingorum & Populära Spel

Bingon online har massor av olika spel, och självfallet några riktigt bra bingospel. Redan på startsidan ser du ett antal olika varianter av deras bingospel, vilka startar under hela dagen, så du kan när som helst ansluta till ett bingospel och bli en vinnare. Bingon ger dig möjlighet att spela både i bingorum med 70 bollar och bingorum med 90 bollar.

Två av Bingon’s absolut hetaste bingospel just nu är Underlandsbingo med tema på Alice i Underlandet och där Hjärter Dam skall hjälpa dig att vinna de stora pengarna. Ett annat omtyckt bingorum hos Bingon är Makin’ Bacon Bingo som har en jackpot som ofta är uppe på riktigt höga nivåer!

Förutom detta hittar du massor av andra roliga och underhållande spel hos Bingon. Det finns klassiska videoautomater och bordsspel som Black Jack och dessutom massor av varianter på videopoker. Här kommer du garanterat att hitta något som du vill spela på, även om du för tillfället skulle vara trött på bingo.

Bingon – Chattvärdar

Bingon har väldigt trevliga chattvärdar som ständigt kommer att underhålla dig och ge ut en bonus då och då. Chattrummen när du spelar bingo hos Bingon online är alltid fulla av trevliga människor som tillsammans vill ha kul för några timmar.

Chattvärden hjälper till att hålla igång samtalsämnena och kommer självfallet även att hjälpa dig om du har några problem eller undrar över något. Du kan även fråga om vilka bingon erbjudanden som finns just nu och värden kan tipsa dig om massor av saker som kommer hjälpa dig i ditt spelande och möjligheten till att vinna stora summor. Gå in på Bingon nedan för att direkt ta del av din välkomstbonus och börja spela bingo idag!

Bingon – Extraspel

Under tiden som du väntar på en ny omgång bingo, finns det möjlighet att ta del av flera olika extraspel som din chattvärd kommer att erbjuda. Bingon online ger dig möjlighet att vinna massor av bonus om du spelar i deras extraspel i deras bingorum. Du kan läsa allt om denna bonus under ”FAQ” på Bingons webbplats.

Att spela extraspel hos Bingon är ett perfekt sätt att tjäna lite extra pengar till ditt saldo samtidigt som du väntar på en ny omgång bingo.

Bingon – Bonusar och kampanjer

Bingon erbjudande är bland marknadens bästa för nya spelare. Nya spelare får 100 kronor gratis att spela för. Detta ger dig en suverän möjlighet att testa denna bingoportal utan att behöva riskera några av dina egna pengar. Efter detta får du 100% i insättningsbonus upp till 5000 kronor. Detta innebär att om du exempelvis sätter in 1000 kronor på ditt spelkonto, kommer Bingon att sätta in ytterligare 1000 kronor för dig att spela med. Efter detta får du en ännu bättre insättningsbonus på dina kommande två insättningar:

200% i bonus på din andra insättning
300% i bonus på din tredje insättning

Du kan få bonus för att du värvar en vän till Bingon. Om du bjuder in en vän som spelar kommer du att få 20% i bonus på alla dennes insättningar under 90 dagar. Så se till att bjuda in någon som verkligen tycker om att spela bingon online.

Dessutom har din födelsedag möjlighet att bli ännu bättre hos bingon. Du behöver skicka in till Bingon’s support att du snart fyller år, så kommer de automatiskt ladda ditt konto med 100 kronor! Ta chansen att ta del av bingon erbjudande idag och vinn massor av pengar på denna glada spelportal.

Bingon – Uttag och insättningar

Som bingon-spelare kan du när som helst gå in på ”dina sidor” och se över ditt saldo samt göra uttag och insättningar. De alternativ som finns för att göra ett uttag är:

Banköverföring
Kreditkort såsom VISA/MasterCard
Debitkort såsom VISA/Maestro
Moneybookers/Skrill
Neteller
Entropay
Ukash
Cheque
PaySafeCard

Samtliga varianter är säkra och snabba. Du kommer dock behöva skicka in någon slags identifiering så att bingon kan kontrollera att du är du. Detta är visserligen något omständigt, men till för din säkerhet såklart. Minsta summa att ta ut hos Bingon online är 500 kronor.

För insättningar finns samma alternativ att använda sig av som de ovan nämnda. Du kan när som helst göra en snabb insättning genom att gå in på ditt konto.

Bingon – Support

För att komma i kontakt med Bingon har du några olika varianter. Delvis har de ett kontaktformulär som du kan komma åt direkt på deras hemsida i samband med att du har registrerat dig. Dessutom har du hela tiden möjlighet att få hjälp av deras chattvärdar i samband med att du spelar något bingospel. Detta är ett oerhört smidigt sätt att snabbt få hjälp om det är kopplat till ditt nuvarande spelande.

Förutom detta har du möjlighet att komma i kontakt med Bingon via Skype där du både kan prata med deras support samt chatta med dem.

Bingon – Fördelar och Nackdelar

Fördelar:
Välkomnande enkel webbplats där du snabbt hittar allt du är ute efter
Många populära spel inom flera kategorier såsom bingo, slots och poker
En av marknadens bästa bonusar för nya spelare

Nackdelar:
Något besvärligt att komma i kontakt med deras support
Minsta uttagssumma är 500 kronor