Att spela bingo på nätet har blivit extremt populärt i Sverige. I takt med att fler och fler har börjat spela svensk bingo så har självklart fler och fler aktörer dykt upp på nätet som erbjuder bingospel. Som ett sätt att konkurrera om dig som spelare så försöker de olika bingoaktörerna bräda varandra med exklusiva och generösa bingo bonusar. Det kan bli rörigt att hålla koll på vart du hittar bäst bingo online bonus just för tillfället så för att underlätta för dig som spelare så har vi sammanställt Sveriges bästa bingo bonus i tabellen nedan. Där kan du direkt gå vidare och spela bingo på nätet med välkomstbonus!

[TOPLIST]

Det finns många olika typer av bingo bonusar att ta del av för dig som vill spela bingo på nätet. En svensk bingo bonus kan vara av typen välkomstbonus som endast gäller för nya spelare. Detta brukar vara en så kallad insättningsbonus och ofta är denna kombinerad med en bonus utan insättning. En bonus utan insättning innebär att du får en svenska bingo online bonus utan att du behöver sätta in några pengar. När du skapar ett nytt spelkonto hos en bingoaktör så kanske du får 50 kr att spela för direkt bara du öppnar ett konto som är helt gratis. Detta är en typ av bonus utan insättning.

En insättningsbonus däremot, som man ofta får vid en välkomstbonus, innebär att du också kommer att få erhålla en bonus i samband med att du gör din första insättning. Ett exempel på detta är att du kanske får 100% i välkomstbonus upp till 200 kr. Detta innebär att om du gör en insättning på 100 kr så får du 100 kr i bingo bonus så att du totalt har 200 kr. Skulle du sätta in 200 kr så får du 200 kr i bonus och har alltså totalt 400 kr att spela för. Detta är i det nämnda exemplet maximal insättningsbonus eftersom att bonusexemplet löd ”upp till 200 kr”. Det finns givetvis hur många olika kombinationer av bingo på nätet med välkomstbonus, men detta är ett typiskt exempel.

Förutom välkomstbonusar (som vi nämnt ofta består av insättningsbonus i kombination med en bingo bonus utan insättning), så finns det löpande bonusar och kampanjer för spelare som redan har konton hos bingoaktörerna. Dessa bonusar kan vara att man får pengar gratis att spela för, det kan vara free spins att använda i casinoavdelningen, det kan vara bonuskoder eller exklusiva erbjudanden om att ställa upp i tävlingar och turneringar. Bingo på nätet med välkomstbonus är förmodligen dock en av de mer förmånliga bonusarna som du kan ta del av när du spelar svensk bingo. Det går givetvis bra att skapa bingokonton hos flera olika aktörer och på så sätt ta del av flera välkomstbonusar. Vår rekommenderade lista överst på denna sidan ger dig en översikt över Sveriges bästa bingo bonus just nu, så se till att ta del av din välkomstbonus idag, och ta chansen att vinna de stora pengarna!