En bingo bonus av typen återkommande bonus (även kallad reload bonus), är en bingo online bonus som är snarlik en insättningsbonus. En återkommande bingo bonus gäller dock för återkommande bingospelare, eller spelare som redan har ett bingokonto och som redan har satt in pengar förut. Denna återkommande bonus är ofta något mindre än en insättningsbonus som kan vara på flera hundra procent, och som oftast endast gäller när du gör din första insättning.

Återkommande bonus gäller för insättningar som görs efter det att den första, andra och kanske tredje insättningen redan är gjord. I topplistan nedan hittar du våra topprankade bingosajter på nätet just nu, där du kan ta del av återkommande bonusar och insättningsbonusar.

[TOPLIST]

En insättningsbonus är ofta på 100%, 200% eller till och med 300% av den ofta allra första insättning du gör till ditt spelkonto. Det är inte ekonomiskt hållbart för bingoaktörerna att erbjuda sådana höga insättningsbonusar i det långa loppet, och av den anledningen finns dessa lite mindre men ändå mycket bra bonusar för återkommande bingospelare. En typisk återkommande bonus, eller reload bonus, brukar vara på kanske 30% eller 50% av den insättning du gör.

Ta del av en återkommande bingo bonus

Om du är en bingospelare som har tagit del av en välkomstbonus genom att ta del av bonusar för dina första insättningar så kanske du till slut inte spelar lika mycket längre. Det är just då som bingosajterna kan erbjuda dig en så kallad återkommande bingo online bonus för att få dig att börja spela lite igen.

Om du på så sätt blir en återkommande bingospelare igen genom att ta del av en sådan bingo bonus så får du ofta en viss procent extra att spela för på det belopp du sätter in. Är en återkommande online bonus på 50% och du sätter in 200kr så får du alltså totalt 300kr att spela för (200kr insättning + 100kr bonus = 300kr totalt). Med denna extra spelkassa kan du spela mera och njuta av fartfyllda och spännande bingospel under en längre tid. Det är med andra ord ett väldigt förmånligt sätt för dig som spelare att maximera spelglädjen och utnyttja bra bonusar.

Vart hittar jag bäst bingo bonus?

Det givna svaret på denna fråga är ”på den här sidan”! Vi har gjort det enkelt för dig att hitta bästa bonusen för återkommande spelare och för nya spelare av Sveriges bästa bingosajter. Du hittar aktuella bingo bonusar i topplistan överst på den här sidan, och där kan du genom ett enkelt knapptryck direkt hämta en trevlig bonus för respektive bingosajt.

Vi har noga provat och recenserat alla bingosajter på nätet för att kunna ge dig ärliga och aktuella betyg över bästa bingosajterna med bäst bingo online bonus just nu. Att ta del av en bingo bonus, vare sig du är ny eller återkommande spelare, kan göras genom att gå till respektive bingosajt. Klicka på knapparna i vår topplista för att lättast ta dig dit. Kanske är du nästa stora vinnare? Vi önskar dig stort lyckat till med bonusarna och ditt bingospelande!