Amorbingo är en bingoportal från 2014 som snabbt har blivit en av de mest populära webbplatserna för svenskar att spela bingo på. Detta är garanterat kopplat till att Amorbingo har en glad och härlig webbplats, tillsammans med mängder av roliga extraspel som Amorbingo’s chattvärdar underhåller med. Här har du en ypperlig möjlighet att vinna mycket pengar samtidigt som du väntar på en ny bingorunda.

I samband med att du registrerar dig har Amorbingo just nu en väldigt bra välkomstbonus:

Du får 100 kronor helt gratis att spela bingo för. Allt du behöver göra är att klicka på aktiveringslänken i den e-post Amorbingo skickar till dig när du har registrerat dig.

Du får även 200 gratisrundor på Starburst, en oerhört populär slot från NetEnt.

Sist, men inte minst, får du 100% i bonus på din första insättning, upp till 2000 kronor!

Ta del av din Amor Bingo Bonus idag!

Amorbingo – Bingorum & Populära Spel

Amorbingo har verkligen en väl utvecklad spelportal med bingo i totalt fokus! De har utvecklat sin webbplats mycket och du kan idag exempelvis spela flera spel samtidigt, vilket än så länge inte är särskilt vanligt hos deras konkurrenter. De har en väldig bredd mellan sina spel och den billigaste insatsen är så låg som 0,20 kronor. Detta innebär att alla kan vara med och spela Amor bingo på nätet.

Några av de bingorum du kan hitta hos Amorbingo är bland annat:

1001 (75-bollars bingospel)
1001-5 (75-bollars bingospel)
Variant 5 (75-bollars bingospel)
Bazinga (90-bollars bingospel)
Variant (75-bollars bingospel)

Även om Amorbingo som sagt har fokus på sina bingospel kommer du även att kunna hitta massor av andra online spel, såsom exempelvis casino, slots, skraplotter och kortspel. På deras webbplats hittar du enkelt de olika kategorierna och du kan välja att spela det du är mest intresserad av för tillfället.

Chattvärdar hos Amorbingo

Hos Amor Online hittar du massor av härliga chattvärdar som tar hand om dig och ditt spelande. Samtliga chattvärdar har en egen presentation på Amorbingo’s webbplats, vilket gör att du får en personlig relation till dem, vilket är mycket trevligt! I chatten kommer du att träffa massor av människor som tycker om att spela bingo precis som du. Kanske träffar du en vän för livet? Vad som är säkert är att chattvärdarna tillsammans med er spelare bidrar till en väldigt härlig tid inne i chattrummen hos Amor bingo på nätet.

Chattvärdarna är äen ansvariga för extraspel mellan rundorna, och detta är ett område där Amorbingo briljerar – läs om extraspel hos Amorbingo nedan.

Extraspel i chatten

Extraspel är en rolig underhållning där det finns goda chanser för dig att vinna bonuspengar att spela mer bingo för. Amorbingo’s chattvärdar är i bingorummen mycket för att ge er spelare en rolig tid med extraspel. Du som spelare är även hjärtligt välkommen att komma in med tips på egna extraspel som ni kan börja spela på Amor online. Tala med en av chattvärdarna för att diskutera din spelidé.

Chattvärden startar extraspelet genom att ge spelarna instruktioner för det specifika spelet. Om du vill vara med och spelar bekräftar du detta till din chattvärd och ger sedan dina svar på de frågor som chattvärden letar efter. Dessa svar skiljer sig oerhört mycket från spel till spel, och du kan läsa listan på samtliga extraspel nedan.

För att läsa mer om nedanstående extraspel hos Amorbingo kan du enkelt gå in på deras webbplats och registrera dig.

SPEGEL / MIRROR
DUBBELSPEGEL
STOR SPEGEL
FÖDELSEDAG
STEGE
FÖDELSEDAG + STEGE
MEGASTEGE
GIGASTEGE
ULTRASTEGE
MIX
GIGAMIX
ULTRAMIX
HYPERMIX
T2T
TT2TT
BOINK
BLACKJACK
BOX
BIG BOX
REKTANGEL
AMIGOS
AMIGOCITOS
CHARM
DIAGONAL
DUBBEL TRUBBEL
LYCKLIGA 7
NR
DUO
KRAM
NOLL
MITT NR
ÅLDER
TANGO
ZEBRA
BULLSEYE
+20
-30
X2
HAPPY ENDINGS
BIG ENDINGS
JUMPER
BIG JUMPER
DIAMANT
TRIPPEL3
IGO
HÖRNET
GIN
BINGO
L
H
T
SICKSACK
WEDDING
6 PACK
HALVKUBIK
KUBIKMEGA
MINIVÄN
MAXIVÄN
SUPERVÄN
JOKER

Amorbingo – Bonusar och kampanjer

Hos Amorbingo får du just nu en riktigt bra välkomstbonus som du absolut borde ta del av snabbt. Du får till att börja med 200 gratisrundor på sloten Starburst – en oerhört populär slot från spelutvecklaren NetEnt. Förutom detta får du 100 kronor i gratis bingopengar. Du kan alltså spela för 100 kronor direkt när du klickat på aktiveringslänken i det välkomstmail du får från Amorbingo.

Som om detta inte vore nog har du dessutom möjlighet att utnyttja en insättningsbonus på 100% upp till 2000 kronor. Om du sätter in 2000 kronor under din första insättning, ger alltså Amorbingo dig 2000 kronor extra att spela för. Du har då 4000 kronor sammanlagt att spela för!

Förutom att du har möjlighet att just nu ta del av en väldigt bra välkomstbonus från Amorbingo kommer du senare ha möjlighet att ta del av erbjudanden och kampanjer från Amorbingo varje vecka. Registrera dig idag för att få ta del av både Amor Bingo Bonus och alla andra erbjudanden!

Uttag och insättningar

Det finns ett bra utbud av olika betalningsalternativ hos Amorbingo, både för uttag och insättningar. Du kan exempelvis välja kreditkort och debitkort såsom VISA, MasterCard och Maestro. Förutom detta finns det många varianter av e-plånböcker som är enkla att använda. Varianter på dessa betalningsalternativ är Neteller, Skrill och ClickandBuy. Du kan även göra direkta banköverföringar mellan ditt spelarkonto och några av Sveriges största banker.

När du är inloggad hos Amorbingo kan du enkelt klicka dig vidare till dina sidor. I denna meny har du möjlighet att behandla alla dina uttag och insättningar, samt se över annan information som har med ditt konto och saldo att göra.

Amorbingo support

Amor Bingo vill ge dig som spelare en så bra support och kundservice som möjligt. De använder sig av en live chatt där du snabbt och enkelt kan få svar på dina frågor kring spel, medlemsfrågor, bonusfrågor eller mycket annat. Förutom en live chat har du även möjlighet att skicka e-post direkt till Amorbingo. Dessa två supporttjänster har öppet 09:00-00:00 varje dag.

Om du vill ringa till Amorbingo går detta bra, men telefontiden är något mer begränsad; 10:00-22:00 varje dag i veckan.

Före du kontaktar Amorbingos kundtjänst kan du enkelt klicka dig in på deras hjälpavdelning där du hittar en FAQ för webbplatsen, vilket är en samling av de mest vanligt förekommande frågorna.

Fördelar och Nackdelar

+ Härlig välkomstbonus med gratis pengar och insättningsbonus
+ Stort spelutbud
+ Massor av roliga extraspel

– Kundsupporten är inte öppen dygnet runt